Jos liikenteessä on tapahtunut henkilövahinko, tarvitsemme liikennevahinkoilmoituksen lisäksi erillisen, kirjallisen vahinkoilmoituksen vahingoittuneelta henkilöltä.

Jos liikennevahinko on sattunut työssä tai työmatkalla, ota yhteyttä työnantajaasi. Liikennevahinko käsitellään ensisijaisesti työnantajasi tapaturmavakuutuksen perusteella. Tee silti vahinkoilmoitus myös meille, sillä sinulla voi olla oikeus korvauksiin, joita ei makseta lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta.

Ohjeet

Vahingon käsittelyä varten saatamme tarvita seuraavia liitteitä vahinkoilmoitukseen. Jos toimitat asiakirjat heti, asiasi käsittely nopeutuu.

  • Sairauskertomus tai E-lausunto
  • Reseptikopiot
  • Laskut ja kuitit
  • Selvitys mahdollisesta tulonmenetyksestä ja/tai heikentyneestä toimeentulosta.
  • Vakuutusyhtiölle on pyydettäessä toimitettava alkuperäiset maksutositteet

Voit myös hakea korvausta muusta liikenneonnettomuudessa vahingoittuneesta omaisuudesta (vaatteista ja muista henkilökohtaisista esineistä). Hoitohenkilökunnan auki leikkaamista vaatteista tarvitaan hoitolaitoksen tai sairaankuljetuksen todistus

Maksusitoumus

Maksusitoumuksen myöntämistä varten tarvitsemme vahinkoilmoituksen sekä lääkärinlausunnon josta selviää suunnitellun toimenpiteen kustannusarvio.

Yhteistyölääkäriasemia

Teemme yhteistyötä seuraavien lääkäriasemien kanssa:

 

Tee vahinkoilmoitus

Vakuutuksenottajana teet vahinkoilmoituksen helpoiten Asiakasportaalin kautta:

Kirjaudu

Jos et ole vakuutuksenottaja voit tehdä vahinkoilmoituksen sähköisesti tästä.

Käytämme vahinkoasioiden hoidossa yhteistyökumppaneita, kuten vahinkotarkastajia ja hinausliikkeitä. Voimme antaa tiedot vakuutuksen voimassaolosta sekä vahinkotiedot tällaisille yhteistyökumppaneille siinä laajuudessa kuin on tarpeen vahinkoasian hoitamiseksi.

Apua ja neuvoja vahinkotilanteisiin antaa myös Vahinkopalvelumme puh. 010 550 2030 ma-pe klo 8.30-16.30.