Vahinkojen ja korvaushakemusten käsittelyaika on tällä hetkellä normaalia pidempi. Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin lyhentääksemme käsittelyaikaa. Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme kärsivällisyydestäsi. 

Omaisuusvakuutus korvaa vakuutetulle omaisuudelle sattuvia esinevahinkoja, joiden syynä on rikkoutuminen tai muu odottamaton vahinko.

Ohjeet

Vahingon käsittelyä varten saatamme tarvita seuraavia liitteitä vahinkoilmoitukseen. Jos toimitat asiakirjat heti, asiasi käsittely nopeutuu.

  • Korjauskustannusarvio tai maksettu korjauslasku, vaihtoehtoisesti ostokuitti tai takuutodistus
  • Valokuvia, jotka olet ottanut vaurioista vahingon tapahtuessa tai sen jälkeen.

Anna myös vahingoittuneesta omaisuudesta niin tarkat tiedot kuin mahdollista, esim. merkki, malli ja ikä. Huomaa, että otamme korvauksessa huomioon vahingoittuneen omaisuuden iän ikävähennyksenä. Vähennys määräytyy esineen käyttövuosien ja vakuutusehtojen mukaan.

Älä heitä pois rikkoutunutta konetta tai laitetta, ennen kuin olet saanut korvauspäätöksen.

Ohjeet koskien matkapuhelimia ja tabletteja

Jos matkapuhelimesi tai tablettisi on mennyt rikki, se voidaan useimmiten korjata tai vaihtaa tehdaskorjattuun laitteeseen. Ota yhteyttä Vahinkopalveluumme, puh. 010 550 2030, jos kyse on rikkoutuneesta matkapuhelimesta tai tabletista, niin kerromme, miten sinun tulee menetellä.

Tee vahinkoilmoitus

Vakuutuksenottajana teet vahinkoilmoituksen helpoiten Asiakasportaalin kautta:

Kirjaudu

Jos et ole vakuutuksenottaja voit tehdä vahinkoilmoituksen sähköisesti tästä.

Tee vahinkoilmoitus puhelimitse

Pienistä rikkoutumisvahingoista voit ilmoittaa puhelimitse 010 550 2030 ma-pe klo 8.30-16.30.