Me Fenniassa haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja kattavan vakuutusturvan.

Liikennevakuutus korvaa liikenneonnettomuudessa aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Vapaaehtoinen kaskovakuutus on lisäturva sinulle ja autollesi.

Miksi ottaa liikennevakuutus Fenniasta?

  • Fennia tarjoaa turvalliselle kuljettajalle maan parhaan, 83 %:n bonuksen, jonka voi saavuttaa nopeimmillaan seitsemässä vuodessa.

  • Jos olet vähintään 30-vuotias ja olet ajanut ilman vahinkoja, saat liikennevakuutukseen 64 % lähtöbonuksen.

  • Palkitsemme huolellisen kuskin: Jos ajat täydellä bonuksella vahingoitta kaksi vuotta, saat bonusturvan, jonka ansiosta ensimmäinen liikennevahinko ei laske vakuutuksen bonuksia.

  • Saat saman liikennevakuutuksen bonuksen kaikkiin autoihisi.

  • Voit hyödyntää samaa bonusta autossa, pakettiautossa ja matkailuautossa. Moottoripyörillä on erillinen bonus ja oma taulukkonsa.

Miksi ottaa kaskovakuutus Fenniasta?

  • Palkitsemme hyvän ajotapasi ja vahingottomat vuodet tuntuvilla bonuksilla. Voit saada kolarivakuutukseen jopa 70 %:n bonuksen.

  • Saat käyttöösi Fennian Autoapu 24h -palvelun, joka on apunasi kaikissa ajoneuvovahinkoihin liittyvissä asioissa Suomessa ja ulkomailla. Voit ilmoittaa vahingosta ympäri vuorokauden ja saat apua auton korjaukseen ja matkan jatkamiseen liittyvissä asioissa.

Onko sinulla autovakuutus entisessä Folksam Vahinkovakuutuksessa?

Asiakasportaalissa voit tarkistaa oman nykyisen vakuutusturvasi sekä ilmoittaa vahingosta.

Kirjaudu

Sähköinen rekisteröinti ja varmenne

Sähköinen rekisteröinti mahdollistaa rekisteröinnin ajasta ja paikasta riippumatta.

Ajoneuvon omistaja voi luoda omistajanvaihdosta varten varmenteen sekä tehdä luovutusilmoituksen Traficomin verkkosivuilla.

Liikennekäytöstä poisto, liikennekäyttöön otto ja liikennevakuutuksen päättäminen

Helpoiten teet ilmoituksen meidän Asiakasportaalin kautta. Asiakasportaalin rekisteröintipalvelu mahdollistaa kaikkien rekisteröityjen ajoneuvojen liikennekäytöstä poiston, liikennekäyttöönoton ja liikennevakuutuksen päättämisen.

Autovakuutus ulkomailla ja Green Card

Jos olet lähdössä ulkomaille ajoneuvollasi, voit tarvita Green Cardin todistuksena voimassa olevasta liikennevakuutuksesta. Kun matkustat ulkomaille (Ahvenanmaa mukaan lukien) sinulla tulee olla mukana auton rekisteröintitodistuksen tekninen osa paperiversiona. Tämän saat helposti tilattua Traficomin sivuilta.